Chauffers & Bodediensten

Bij Piet Spoed bieden we gespecialiseerde Chauffeurs- en Bodediensten aan, gericht op inter-facilitaire logistiek, maar ook flexibele oplossingen die bedrijven de vrijheid geven om zelf te bepalen hoe onze chauffeurs en vervoersmiddelen worden ingezet. Of het nu gaat om tijdelijke, periodieke of vaste afspraken. Ons toegewijde personeel en diverse vervoersmiddelen, waaronder caddy’s, bestelbussen, motorwagens en trekkeropleggers, staan klaar om aan de specifieke logistieke behoeften te voldoen.

Wanneer of voor wie?

Ontdek de veelzijdigheid en flexibiliteit van onze Chauffeurs- en Bodediensten. Bij Piet Spoed bieden we gespecialiseerde Chauffeurs- en Bodediensten, ideaal voor bedrijven en instellingen die interne post- en pakketdiensten nodig hebben tussen verschillende locaties. Tevens zijn onze diensten ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar maatwerkoplossingen voor interne logistiek en postdiensten, waarbij ze zelf de controle behouden over hoe de chauffeurs en voertuigen worden benut. Of het nu gaat om het snel en veilig vervoeren van documenten binnen een onderwijsinstelling, het bezorgen van medische benodigdheden zoals onderdelen of medicijnen tussen diverse ziekenhuizen, of het logistiek ondersteunen van bedrijven in de technische en industriële sector met interne transportbehoeften, Piet Spoed staat paraat.

Voorbeelden

1. Interne postservice voor onderwijsinstellingen: Een universiteit maakt gebruik van Piet Spoed’s Chauffeurs- en Bodediensten voor de efficiënte interne verspreiding van post en documenten over verschillende faculteiten en campussen. Dit waarborgt een snelle informatiestroom binnen de onderwijsinstelling.

2. Flexibele Inzet voor Interne Logistiek: Een technologiebedrijf huurt Piet Spoed in voor flexibele chauffeurs- en bodediensten. Ze bepalen zelf wanneer en hoe vaak onze chauffeurs en voertuigen worden ingezet om technische onderdelen tussen verschillende vestigingen te transporteren. Deze aanpak biedt hen de vrijheid om de logistiek af te stemmen op hun specifieke behoeften, of het nu om ad-hocleveringen of geplande transporten gaat.

3. Medische logistiek voor ziekenhuizen: Een ziekenhuis vertrouwt op Piet Spoed voor het veilig vervoeren van medische benodigdheden, zoals onderdelen voor apparatuur en medicijnen, tussen verschillende ziekenhuislocaties. Onze diensten dragen bij aan een naadloze operationele continuïteit.

4. Interne Logistiek voor bedrijven in de industriële sector: Bedrijven in de technische en industriële sector kunnen rekenen op Piet Spoed voor interne logistiek, zoals het verplaatsen van materialen en benodigdheden tussen diverse bedrijfslocaties, waardoor hun operationele efficiëntie wordt geoptimaliseerd.

 

Kies Piet Spoed voor aangepaste Chauffeurs- en Bodediensten waarmee u zelf de regie behoudt over de inzet van onze chauffeurs en vervoersmiddelen, of het nu om tijdelijke, periodieke of vaste afspraken gaat.

Caddy

Piet Spoed beschikt over diverse caddy’s om uw pakketten of documenten snel te bezorgen.

Max. Aantal Pallets:
Max. Laadgewicht:
Afmetingen:

2 europallets
700 kg
210 cm (l)
122 cm (b)
114 cm (h)

Bestelbus

Piet Spoed beschikt over diverse bestelbussen, waarmee wij zowel kleine als grote pakketten en goederen kunnen bezorgen.

Max. Aantal Pallets:
Max. Laadgewicht:
Afmetingen:

5 europallets
1200 kg
430 cm (l)
178 cm (b)
175 cm (h)

Bakwagen

Piet Spoed beschikt over diverse bakwagens, deze bakwagens zitten qua grootte tussen de bestelwagens en motorwagen.

Max. Aantal Pallets:
Max. Laadgewicht:
Afmetingen:

8 europallets
700 kg
445 cm (l)
210 cm (b)
215 cm (h)

Motorwagen

Piet Spoed beschikt over zowel motorwagens als trekkeropleggers in zijn wagenpark. Daarnaast kunnen we ook grote hoeveelheden pakketten en pallets snel voor u bezorgen.

Max. Aantal Pallets:
Max. Laadgewicht:
Afmetingen:

16 europallets
5226 kg
710 cm (l)
244 cm (b)
240 cm (h)

Trailers

Piet Spoed beschikt over diverse trailers, zoals kastentrailers, zeiltrailers & trailers met laadlift. Ons uitgebreide wagenpark stelt ons in staat om altijd een betrouwbare en veilige levering te garanderen die volledig aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.

Max. Aantal Pallets:
Max. Laadgewicht:
Afmetingen:

33 europallets
24000 kg
1360 cm (l)
250 cm (b)
250 cm (h)

VERTROUWEN VOOROP!

Piet Spoed - Scheidingslijn v4

Contact

Efficiëntie is cruciaal, zowel voor u als voor ons. Bij Piet Spoed streven we ernaar om snel te reageren, doorgaans binnen 30 minuten. Liever direct contact? Bel dan op 088 – 744 0 744

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Gegevens contactpersoon

  Laad adres

  Los adres

  Soort goederen

  Piet Spoed uw bezorgpartner!

  > 7 DAGEN PER WEEK

  > 24 UUR PER DAG

  > SNELLE SERVICE

  > PERSOONLIJK CONTACT

  > GOEDE AFHANDELING

  niwo-logo

  Piet Spoed is geautoriseerd door de NIWO (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie), waarmee wij voldoen aan de hoogste normen voor wegvervoer. Uw transport is bij ons in betrouwbare handen.