SPOEDKOERIER

Piet Spoed, is uw betrouwbare partner voor snelle en directe levering van documenten, pakketten en belangrijke zendingen. Kies Spoedkoerier voor efficiënte en tijdige bezorging, zowel voor bedrijven als particulieren.

 

Wanneer of voor wie?

Ontdek de veelzijdige koeriersdiensten van Piet Spoed, ideaal voor een breed publiek. Of u nu een zakelijke professional bent die belangrijke documenten snel moet verzenden, een medische instelling die dringend medicatie of apparatuur nodig heeft, of een reiziger die zijn paspoort vergeten is voor een internationale vlucht, wij staan voor u klaar. Onze snelle en betrouwbare leveringen zijn ook perfect voor evenementenplanners, bedrijven met spoedzendingen en particulieren met dringende zendingen. Kies Piet Spoed voor een vlotte afhandeling van uw documenten, pakketten en belangrijke zendingen.

 

Voorbeelden

1. Belangrijke contractondertekening: Een dringend contract moet snel en veilig worden bezorgd voor ondertekening. Piet Spoed zorgt voor een snelle aflevering, zodat de benodigde handtekeningen tijdig kunnen worden verkregen.

2. Spoedlevering Machineonderdelen: Een vooraanstaand productiebedrijf vermijdt productiestilstand dankzij Piet Spoed’s spoedkoerierdienst. Onze snelle levering van noodzakelijke machineonderdelen zorgt voor onmiddellijke vervanging, waardoor kostbare operationele verliezen worden voorkomen en de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

3. Vergeten paspoort voor internationale vlucht: Stel, je hebt jouw paspoort vergeten en hebt dringend behoefte aan het document om op tijd voor een internationale vlucht in te checken. Piet Spoed staat paraat om jouw paspoort snel op te halen en naar de luchthaven te brengen, zodat je zonder vertraging kunt reizen.

4. Last-minute evenementmaterialen: Als je last-minute materialen of benodigdheden nodig hebt voor een gepland evenement, kan Piet Spoed snel de vereiste items ophalen en op de locatie afleveren.

5. Spoedlevering van medische apparatuur: Een ziekenhuis heeft dringend specifieke medische apparatuur nodig die elders beschikbaar is. Piet Spoed zorgt voor het ophalen en veilig bezorgen van de benodigde apparatuur.

6. Vervanging van belangrijk kantoorapparatuur: Wanneer essentiële kantoorapparatuur uitvalt en snel moet worden vervangen, kan Piet Spoed de nieuwe apparatuur snel ophalen en op kantoor afleveren om bedrijfsonderbrekingen te minimaliseren.

 

Bezorgen in heel Europa

Onze koeriersdienst is in staat om in heel Europa te laden en te lossen. Hoewel ons bedrijf gevestigd is in Limburg, kunnen wij uw zending ophalen vanuit elke locatie in Europa en deze direct bezorgen op elke gewenste plek in Europa. Onze chauffeurs rijden rechtstreeks van het laadadres naar het losadres.

Caddy

Piet Spoed beschikt over diverse caddy’s om uw pakketten of documenten snel te bezorgen.

Max. Aantal Pallets:
Max. Laadgewicht:
Afmetingen:

2 europallets
700 kg
210 cm (l)
122 cm (b)
114 cm (h)

Bestelbus

Piet Spoed beschikt over diverse bestelbussen, waarmee wij zowel kleine als grote pakketten en goederen kunnen bezorgen.

Max. Aantal Pallets:
Max. Laadgewicht:
Afmetingen:

5 europallets
1200 kg
430 cm (l)
178 cm (b)
175 cm (h)

Bakwagen

Piet Spoed beschikt over diverse bakwagens, deze bakwagens zitten qua grootte tussen de bestelwagens en motorwagen.

Max. Aantal Pallets:
Max. Laadgewicht:
Afmetingen:

8 europallets
700 kg
445 cm (l)
210 cm (b)
215 cm (h)

Motorwagen

Piet Spoed beschikt over zowel motorwagens als trekkeropleggers in zijn wagenpark. Daarnaast kunnen we ook grote hoeveelheden pakketten en pallets snel voor u bezorgen.

Max. Aantal Pallets:
Max. Laadgewicht:
Afmetingen:

16 europallets
5226 kg
710 cm (l)
244 cm (b)
240 cm (h)

Trailers

Piet Spoed beschikt over diverse trailers, zoals kastentrailers, zeiltrailers & trailers met laadlift. Ons uitgebreide wagenpark stelt ons in staat om altijd een betrouwbare en veilige levering te garanderen die volledig aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.

Max. Aantal Pallets:
Max. Laadgewicht:
Afmetingen:

33 europallets
24000 kg
1360 cm (l)
250 cm (b)
250 cm (h)

VERTROUWEN VOOROP!

Piet Spoed - Scheidingslijn v4

Contact

Efficiëntie is cruciaal, zowel voor u als voor ons. Bij Piet Spoed streven we ernaar om snel te reageren, doorgaans binnen 30 minuten. Liever direct contact? Bel dan op 088 – 744 0 744

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Gegevens contactpersoon

  Laad adres

  Los adres

  Soort goederen

  Piet Spoed uw bezorgpartner!

  > 7 DAGEN PER WEEK

  > 24 UUR PER DAG

  > SNELLE SERVICE

  > PERSOONLIJK CONTACT

  > GOEDE AFHANDELING

  niwo-logo

  Piet Spoed is geautoriseerd door de NIWO (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie), waarmee wij voldoen aan de hoogste normen voor wegvervoer. Uw transport is bij ons in betrouwbare handen.