LIJNDIENSTEN

Met Piet Spoed’s Lijndiensten bieden wij betrouwbare oplossingen voor vaste laad- en losopdrachten. Of het nu gaat om feeder vervoer van goederen naar een logistieke hub of line hauler diensten op vaste dagen of tijden van punt A naar punt B, wij staan garant voor gestroomlijnde en punctuele transportdiensten.

Wanneer of voor wie?

Ontdek de veelzijdige lijndiensten van Piet Spoed, ideaal voor bedrijven met regelmatige transportbehoeften en specifieke routes. Of u nu een logistieke hub bent die goederen wil vervoeren naar verschillende locaties, of een onderneming die op zoek is naar geplande en consistente leveringen, wij bieden op maat gemaakte lijndiensten die voldoen aan uw specifieke eisen.

Voorbeelden

1. Feeder vervoer naar logistieke hub: Een bedrijf heeft regelmatig behoefte aan feeder vervoer van goederen naar een logistieke hub voor verdere distributie. Piet Spoed voert deze vaste laad- en losopdrachten punctueel uit, waardoor het logistieke proces geoptimaliseerd wordt.

2. Line hauler diensten voor just-in-time leveringen & supply chain-ondersteuning: Een productiebedrijf vereist line hauler diensten op vaste dagen en tijden voor het just-in-time transporteren van materialen van punt A naar punt B. Piet Spoed biedt betrouwbare en geplande transportoplossingen om aan deze specifieke behoeften te voldoen. Bedrijven die streven naar een nauwkeurige en tijdige supply chain kunnen vertrouwen op de lijndiensten van Piet Spoed. Onze geoptimaliseerde routes en punctuele uitvoering dragen bij aan een effectieve supply chain-ondersteuning.

3. Regelmatige leveringen tussen bedrijfslocaties: Bedrijven met meerdere locaties hebben baat bij vaste lijndiensten voor regelmatige leveringen van goederen tussen hun verschillende vestigingen. Piet Spoed zorgt voor gestructureerde en tijdige transportoplossingen om een soepel logistiek proces te waarborgen.

4. Geplande distributie van producten: Voor ondernemingen die een geplande distributie van producten nodig hebben, biedt Piet Spoed maatwerk lijndiensten. Dit zorgt voor een consistente en efficiënte stroom van goederen naar verschillende bestemmingen.

 

Betrouwbare Transportoplossingen, Europa-Wijd

Piet Spoed’s Lijndiensten bieden gestroomlijnde transportoplossingen voor vaste laad- en losopdrachten, zoals feeder vervoer naar logistieke hubs en line hauler diensten op vaste dagen en tijden. Vertrouw op onze punctuele uitvoering en geoptimaliseerde routes voor consistente leveringen tussen specifieke punten binnen Europa. Kies Piet Spoed voor doeltreffende en tijdige transportoplossingen die passen bij uw specifieke zakelijke behoeften.

Caddy

Piet Spoed beschikt over diverse caddy’s om uw pakketten of documenten snel te bezorgen.

Max. Aantal Pallets:
Max. Laadgewicht:
Afmetingen:

2 europallets
700 kg
210 cm (l)
122 cm (b)
114 cm (h)

Bestelbus

Piet Spoed beschikt over diverse bestelbussen, waarmee wij zowel kleine als grote pakketten en goederen kunnen bezorgen.

Max. Aantal Pallets:
Max. Laadgewicht:
Afmetingen:

5 europallets
1200 kg
430 cm (l)
178 cm (b)
175 cm (h)

Bakwagen

Piet Spoed beschikt over diverse bakwagens, deze bakwagens zitten qua grootte tussen de bestelwagens en motorwagen.

Max. Aantal Pallets:
Max. Laadgewicht:
Afmetingen:

8 europallets
700 kg
445 cm (l)
210 cm (b)
215 cm (h)

Motorwagen

Piet Spoed beschikt over zowel motorwagens als trekkeropleggers in zijn wagenpark. Daarnaast kunnen we ook grote hoeveelheden pakketten en pallets snel voor u bezorgen.

Max. Aantal Pallets:
Max. Laadgewicht:
Afmetingen:

16 europallets
5226 kg
710 cm (l)
244 cm (b)
240 cm (h)

Trailers

Piet Spoed beschikt over diverse trailers, zoals kastentrailers, zeiltrailers & trailers met laadlift. Ons uitgebreide wagenpark stelt ons in staat om altijd een betrouwbare en veilige levering te garanderen die volledig aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.

Max. Aantal Pallets:
Max. Laadgewicht:
Afmetingen:

33 europallets
24000 kg
1360 cm (l)
250 cm (b)
250 cm (h)

VERTROUWEN VOOROP!

Piet Spoed - Scheidingslijn v4

Contact

Efficiëntie is cruciaal, zowel voor u als voor ons. Bij Piet Spoed streven we ernaar om snel te reageren, doorgaans binnen 30 minuten. Liever direct contact? Bel dan op 088 – 744 0 744

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Gegevens contactpersoon

  Laad adres

  Los adres

  Soort goederen

  Piet Spoed uw bezorgpartner!

  > 7 DAGEN PER WEEK

  > 24 UUR PER DAG

  > SNELLE SERVICE

  > PERSOONLIJK CONTACT

  > GOEDE AFHANDELING

  niwo-logo

  Piet Spoed is geautoriseerd door de NIWO (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie), waarmee wij voldoen aan de hoogste normen voor wegvervoer. Uw transport is bij ons in betrouwbare handen.